Deklarata e privatësisë

Velas & Tina Company SHPK ushtron veprimtarinë e saj biznesore konform ligjeve dhe rregullativave në fuçi të cilat rregullojnë qështjen e të dhënave personale.

 

Informatat e pranuara nga shfrytëzuesit gjatë formës së regjistrimit në web faqën tonë përdoren vetëm për arsye të procesimit të porosive, dërgim të porosive, procesimin e ofertave dhe formave tjera të shërbimeve që ofrojmë për klientët tanë të regjistruar.

 

Shënim: të, gjitha llogot, tiketat, brendet dhe modelet e veturave janë shenja të mborjtura nga prodhuesit,dhe të cilat ne i përdorim vetëm për ti referuar konsumatorët tanë, me qëllim të indentifikimt të pjsës se në cilin model mundë të përshtatet. www.velastina.com

Çmimet e prezentuara në web faqën tonë janë në Euro dhe me TVSH të përfshir në qmim.

Pjesët e veturave të cilat ne i shesim, jan të reja, zëvendësim, me një vit garancion, përveç nëse është shënuar ndryshe.

 

Ankesat tuaja mundë të dërgohen në formë të shkruar tek kompania jonë:

 

Velas & Tina Company SHPK.

Rr.Zagrebit. 21

10.000 Prishtinë.
apo në email adres: shitja@velastina.com


Velas & Tina SHPK © 2024