Shpërndarja e Mallrave

Për mallrat e blerë, ofrojm dhe dsitribuimin në tërë teritorin e Kosovës me mjetet tona transportuese, për më shum informata na kontaktoni.

 

Si deri tek ne

Velas & Tina Company SHPK

RR. Zagrebit Nr.21
10.000 Prishtine

KOSOVË

Tel: +381 38 248 794, 38 248 795

Mob: +377 44 504 336, 045 321 158

Fax: +381 38 248 796

e-mail : shitja@velastina.com

Orari i punës: 09:00AM-06:00PM (Çdo ditë, perveq të Dielës)

GOOGLE MAPS LINK

 

 

 


Velas & Tina SHPK © 2024