Për ne

Për ne

Velas & Tina Company SHPK është kompani e themeluar në vitin 2006.dhe e cila merret me import dhe distribuim e pjesëve këmbyese të veturave.

Qysh nga fillimi I veprimtarits ekonomike, dhe në posedim të eksperiencës dhe teknologjis të trashëguar nga kompanija partnere Velas në Kroaci, Velas & Tina Company filloj ofrimin e shërbimeve cilësore në fushën e ofrimit të pjesëve këmbyese për vetura dhe mjete transportuese.

Sod me kalimin e gati një dekade të veprimtaris dhe ofrimit të shërbimeve të specializuara, kompanija jonë ka arritur të fitoj respekt, dhe të jetë fuqishëm prezente në gjithë teritorin e Kosovës,

Me vite të tëra ne kemi vazhduar ndërtimin e një baze kaulitative të të dhënave, duke reflektuar edhe në kaulitetin e shërbimeve ndaj klientëve

Ne sod me përcjelljen e trendeve të kohës dhe orientimit kah kërkesa e tregut, ofromjm një asortiman kaualitativ dhe në rritje të vazhdueshme, dhe me mundësi të porosive edhe për llojet e veturave të prodhuesve Japonez dhe Korean.

Gjithashtu jemi në ndërtim e sipër të një paltforme online ku shërbimet tona do të jenë në dispozicion edhe përmes internetit dhe telefonave smartphone.

Gjithnjë në dispozicion të zgjidhjes së problemeve me veturën tuaj.

Na kontaktoni

Velas & Tina Company SHPK


Velas & Tina SHPK © 2024